Discord kullanıcı ID'den isim soy isim bulunur mu?

egeabi03

Centipat
Daha fazla  
Bazı kişiler bana Discord'dan ID'den isim bulacaklarını dedi. Arkadaşlar böyle bir şey yapılabilirler mi?

Fivem sunucularından birine üye misiniz ? Bir gruba üye olurken bilgilerinizi paylaşmadığınız sürece başka yolu yok. Oda nasıl oluyor, bilgi satıyorlar. Bu geçtiğimiz aylarda ki panel muhabbetleri gibi.

Fivem sunucularından birine üye misiniz ? Bir gruba üye olurken bilgilerinizi paylaşmadığınız sürece başka yolu yok. Oda nasıl oluyor, bilgi satıyorlar. Bu geçtiğimiz aylarda ki panel muhabbetleri gibi.
hayır fivem oynamıyorum birisini oyunda yendi diye idden isim soy isim bulcaklarını söylediler

hayır fivem oynamıyorum birisini oyunda yendi diye idden isim soy isim bulcaklarını söylediler
yendim diye*

Discord da herhangi bir grupta isim paylaşmadığınız sürece birşey olmaz. Sizi korkutmak istemişler

Sadece ID'den hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…