Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Discord'a yeni gelen kullanıcı profili gösterme özelliğinde DM kutularının yanında kişinin profili gözüküyor. Bu özellik ana hesabımda yok ancak sinir bozucu şekilde yan hesabımda var, şaka gibi! Nasıl bunu ana hesabımda da aktif edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Discord'a yeni gelen kullanıcı profili gösterme özelliğinde DM kutularının yanında kişinin profili gözüküyor. Bu özellik ana hesabımda yok ancak sinir bozucu şekilde yan hesabımda var, şaka gibi! Nasıl bunu ana hesabımda da aktif edebilirim?
OveRage Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RX 6600 CPU: AMD Ryzen R5 5500 RAM: 16 GB 3200Hz OS: Windows 10 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 DM Kutusuna gelip sağ üstten şuna tıklarsanız o özellik kısmı gelir:
Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 OveRage dedi: DM kutusuna gelip sağ üstten şuna tıklarsanız o özellik kısmı gelir:Eki Görüntüle 1620568 Genişletmek için tıkla... İşte bu kısım bende yok, olmadığı için de basamıyorum.
OveRage dedi: DM kutusuna gelip sağ üstten şuna tıklarsanız o özellik kısmı gelir:Eki Görüntüle 1620568 Genişletmek için tıkla... İşte bu kısım bende yok, olmadığı için de basamıyorum.
OveRage Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RX 6600 CPU: AMD Ryzen R5 5500 RAM: 16 GB 3200Hz OS: Windows 10 Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #4 Ogzy_K dedi: İşte bu kısım bende yok, olmadığı için de basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anlamışım. Bir ara ben de tekrar açmaya çalışıyordum ve bir süre bulamamıştım. Siz de aynı şeyi yaşadınız sandım.
Ogzy_K dedi: İşte bu kısım bende yok, olmadığı için de basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anlamışım. Bir ara ben de tekrar açmaya çalışıyordum ve bir süre bulamamıştım. Siz de aynı şeyi yaşadınız sandım.