Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #21 Güvenilir Discord'u kullanmak istemiyosan Guilded kullan Guilded'ı kullanmak istemiyosan Skype kullan Skype'ı kullanmak istemiyosan Team Speak kullan Team Speak'ı kullanmak istemiyosan Mumble kullan.
Güvenilir Discord'u kullanmak istemiyosan Guilded kullan Guilded'ı kullanmak istemiyosan Skype kullan Skype'ı kullanmak istemiyosan Team Speak kullan Team Speak'ı kullanmak istemiyosan Mumble kullan.
hasan miraç61 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #22 Bir de Microsoft'un bile orada sunucusu var.
1 138233 Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 178 28 Mayıs 2021 #23 Discord güvenilir eğer gizlilik konusunda endişeleriniz varsa ayarlarda gizlilik seçenekleri bulunuyor.
Discord güvenilir eğer gizlilik konusunda endişeleriniz varsa ayarlarda gizlilik seçenekleri bulunuyor.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #24 Güvenilir diyen arkadaşlar: Neye göre kime göre? Veri satmadıkları ne malum? Sadece soruyorum. Linçlemeyin. "Hahaha" tepkileri geliyor..
Güvenilir diyen arkadaşlar: Neye göre kime göre? Veri satmadıkları ne malum? Sadece soruyorum. Linçlemeyin. "Hahaha" tepkileri geliyor..
Lofty Man Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #25 NORMAL_BİR_KULLANICI dedi: Discord kullanmalı mıyım? Arkadaşlarımla kolayca sohbet etmek istiyorum. Discord güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... 1 Yıldır Discord Kullanıyorum Güvenilir Eğer İndirmek İstemezsen Webtende Girebilirsin Discord | Your Place to Talk and Hang Out
NORMAL_BİR_KULLANICI dedi: Discord kullanmalı mıyım? Arkadaşlarımla kolayca sohbet etmek istiyorum. Discord güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... 1 Yıldır Discord Kullanıyorum Güvenilir Eğer İndirmek İstemezsen Webtende Girebilirsin Discord | Your Place to Talk and Hang Out
MerToXD Zeptopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #26 Darkness Evil dedi: Discord kullanmalı mıyım? Arkadaşlarımla kolayca sohbet etmek istiyorum. Discord güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullan.
Darkness Evil dedi: Discord kullanmalı mıyım? Arkadaşlarımla kolayca sohbet etmek istiyorum. Discord güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullan.