Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 20 Ağustos 2025 #1 Discord'un yasaklanmasına rağmen VPN, DNS değiştirerek kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
Discord'un yasaklanmasına rağmen VPN, DNS değiştirerek kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 GoodbyeDPI
unsatisfied0 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 593 Çözümler 2 20 Ağustos 2025 #3 Goodbye DPI telefonda falan da VPN kullanıyorum.
Klavyelimuz Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 Herkesgibi dedi: Discord'un yasaklanmasına rağmen VPN, DNS değiştirerek kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a denk bir oyun iletişim uygulaması yok o yüzden PC de GoodbyeDPI, telefonda WARP veya Proton ile kullanıyorum.
Herkesgibi dedi: Discord'un yasaklanmasına rağmen VPN, DNS değiştirerek kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a denk bir oyun iletişim uygulaması yok o yüzden PC de GoodbyeDPI, telefonda WARP veya Proton ile kullanıyorum.
Ackay53 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 Telefonda da, bilgisayarda da DNS ayarlarını değiştirip kullanıyorum. Alternatif Telegram olabilir.