Discord Kuramama Sorunu

---Buğra---

Kilopat
Daha fazla  
Discord'u yükledim, Setup'u açtım ama bir şey olmadı. Setup ekranı gelmiyor. Yönetici olarak çalıştırmayı da denedim olmadı. Nasıl kurabilirim?

Windows 10 ise windows defenderdaki bütün hepsini aktif et olmuyorsa

ctrl shift esc yapm işlemler menüsünden discordu sil pc yeniden başlat olacakdır

PC Windows 7, dediklerini denememe rağmen olmamıştı. Son çare bi Youtube videosundaki bi linkten .rar şeklinde indirmiştim. Onda setup falan yoktu direk açıp kullanabiliyordun. Bu şekilde sorunu çözdüm. İlgin için yine de teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

Kardeş aynı sorunu bende yaşamıştım. Windows 7 varken yüklenmiyordu, tıklıyordum açılmıyordu. Birkaç şey denedim durduruldu hatası alıyordum. Windows 10'a yükselttim sorun geçti neden bilmiyorum. Ayrıca Euro Truck Simulator MP oyununa da giremiyordum Windows 10 yapınca geçti. Belki eksik birkaç DLL dosyası yada benzer birşeyden dolayı olabilir belki.

Şu RAR dosyasının linkini buraya da atar mısın?

Ben C ve D olarak klasör ayırdım ve D klasörüne Steam ve oyun tarzı şeyleri oraya atmak istiyorum ama Discord kurulum yerini sormuyor. Nasıl yapabilirim yardım edecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…