Çözüldü Discord kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slayerofgods

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core 2 Quad Processor Q8400s 4GB DDR3 RAM 1TB SATA II NVIDIA GeForce GTS 250M 1GB
Windows 7 kullanıyorum, VPN açtım şu anda, ınternet archive üzerinden Discord for Windows 7 yükledim fakat bu hatayı veriyor, ne yapmalıyım? Başka bir bilgisayara sorunsuz şekilde kurmuştum fakat şu anda kuramıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    47,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka bilgisayar dediğinde mi Windows 7ydi?

Evet, gene aynı yerden indirmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm bu sonradan bakan arkadaşlar için bırakıyorum, yardımcı olan herkese teşekkürler.
Discord, Ülkemizde yasaklı program hocam olmaması normal

Discord, ülkemizde yasaklı program hocam olmaması normal.

Hocam ilk başta olmadı araştırdım sonra hatırladım VPN kurdum düzeldi sonra bu çıktı.

Ondan dolayı değil Windows 7'de artık Discord desteklenmiyor bende de aynısı oldu.

Hocam Internet archive üzerinden Windows 7 için olan sürümünü yükledim başka bir bilgisayara kurunca sorunsuz şekilde çalışıyordu.

Evet, gene aynı yerden indirmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm bu sonradan bakan arkadaşlar için bırakıyorum, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…