U Utku Sever Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 "Discord failed to install the .net Framework. Try installing .net 4.5 or higher manually." Hata alıyorum. Arkadaşlar. Dosya Ekleri dc.jpg 8,2 KB · Görüntüleme: 202 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
"Discord failed to install the .net Framework. Try installing .net 4.5 or higher manually." Hata alıyorum. Arkadaşlar.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 4 Haziran 2021 #2 .NET Framework 4.5 sürümü ve üzeri kurmanı söylüyor. Artı 0 Eksi
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #3 Manuel kurulumunu yapın Kendisi kuramıyor sanırım. Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Utku Sever dedi: "Discord failed to install the .net Framework. Try installing .net 4.5 or higher manually." Hata alıyorum. Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Manuel kurulumunu yapın Kendisi kuramıyor sanırım. Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Utku Sever dedi: "Discord failed to install the .net Framework. Try installing .net 4.5 or higher manually." Hata alıyorum. Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla...
KS KS U Utku Sever Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #4 Arkadaşlar, DC kururken işte o .Net Framework hatasını veriyor. Setup açılınca veriyor. Grooveagent dedi: Manuel kurulumunu yapın Kendisi kuramıyor sanırım. Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim olmadı. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, DC kururken işte o .Net Framework hatasını veriyor. Setup açılınca veriyor. Grooveagent dedi: Manuel kurulumunu yapın Kendisi kuramıyor sanırım. Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim olmadı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #5 Çevrimdışı olarak da deneyin. Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisi - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisinin açıklaması support.microsoft.com Artı 1 Eksi
Çevrimdışı olarak da deneyin. Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisi - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisinin açıklaması support.microsoft.com
KS KS U Utku Sever Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #6 in Yener K. dedi: Çevrimdışı olarak da deneyin. Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisi - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisinin açıklaması support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... İnterneti kapatayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
in Yener K. dedi: Çevrimdışı olarak da deneyin. Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisi - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.7.2 çevrimdışı yükleyicisinin açıklaması support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... İnterneti kapatayım mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #7 Gerek yok. Çevrimdışı paketi indirip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS U Utku Sever Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #8 Yener K. dedi: Gerek yok. Çevrimdışı paketi indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İnmiyor dosya tıklıyorum yeni bir sekme açıp kapanıyor maalesef başka çözüm var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Gerek yok. Çevrimdışı paketi indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İnmiyor dosya tıklıyorum yeni bir sekme açıp kapanıyor maalesef başka çözüm var mıdır acaba?
wumpuss Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #9 Utku Sever dedi: İnmiyor dosya tıklıyorum yeni bir sekme açıp kapanıyor maalesef başka çözüm var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınız linke sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyala deyip yeni sekmede açın. Artı 0 Eksi
Utku Sever dedi: İnmiyor dosya tıklıyorum yeni bir sekme açıp kapanıyor maalesef başka çözüm var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınız linke sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyala deyip yeni sekmede açın.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #10 Buradan indirip kurun. Artı 0 Eksi