Discord linke tıklamakla RAT bulaşır mı?

VirusTotal'e boş exe atsak bile 3-4 tanesi illa virüs olarak görüyor. Önemli antivirüsler algılanmadığı sürece endişelenmenize gerek yok.

Exe falan hiçbir dosya indirmedim siteye girip çıktım ama daha sonra tekrar girdiğimde bu siteye ulaşılamıyor dedi.

RAT'lerin modası geçti mi? Hala o kadar fazla kullanılıyor ki bilginiz yok herhalde ayrıca evet çöp olanlar tabii ki algılanır RAT'in oluşturulmasındaki amaç zaten algılanmaması. Ve linktende gayet bulaşıyor o linke bir dinleme portu koyuluyor ve tüm bilgiler o dinleme portu aracılığıyla saldırgan kişiye gidiyor.

Evet uzun zamandır RAT kullanmıyorum ama kullananı/yiyeni de görmüyorum. Ayrıca Java exploiti vardı benim bildiğim o da kaç sene önce kapandı. Arkadaşının da Zero day exploiti kullanmadığını varsayıyorum. Güncel antivirüsler (Defender'i saymayın) çalıştırılır çalıştırılmaz uzak porta şüpheli bağlantı gittiğinde zaten algılıyor.

.com ile bitmiyor.

Ne ile bitiyor? Birden fazla nokta varsa son noktadan itibaren atın öncesini atmayın.

101M ile bitiyor.

Son düzenleme:
Örnek : Sadfoarjkadfasd.101M mi? 101M diye bir uzantı yok ki? Arkadaşınız panelci falan mı 101M -> 101 milyon kelimesine çok benziyor ve bu geçen sene sızdırılan kimlik bilgilerinin sayısı.

Verdiğiniz örnekteki gibi bir şey. Ama arada / var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…