Discord log kayıtlarına geçer mi?

omerkandemir

Kilopat
Yer
Chicago
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Vector GP66 (12UHSO-673)
Meslek
Lisans Öğrencisi
Selamlar, denetimli Online sınavda Discord ile yayın açsam log kayıtlarına geçer mi?

Uygulama içinde ne yaptığınızı bilemezler sadece açık olduğunu belki görebilirler.

Bende öyle biliyorum. Mesela Facebook'ta anasayfaya tıkladığım log kayıtlarına geçerken Alt+Tab yaptığım geçmez değil mi?

Sorunuzu tam anlamadım fakat denetimi açabilir misiniz? Log derken nereye kaydolacak log? Eğer size program yüklettilerse öyledir.

Hayır sadece uzem sistemli bir site tarafından sınava gireceğiz. Bu web sitesi benim Discord'dan yayın açtığımın log kaydını tutabilir mi?

Ben aynısını yaptım, kopya çektiğimden değil de sınav sırasında başka okulda okuyan en yakın arkadaşımla konuşmayı seviyorum. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.

Ya diyorlar ki log kayıtlarına bakacağız yeni sekme falan falan en ufak şeyde disiplin, ben DC'den yayını açacağım Chrome vereceğim bu tespit edilebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…