pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 10 Ekim 2020 #2 Bazı kişiler discorduna LoL hesabını eklemiş ancak bende gözükmüyor, nasıl ekleyebilirim?
uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 10 Ekim 2020 #3 Discord > Ayarlar > Oyun etkinliği > Orada ekle falan var eklersin ordan.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 10 Ekim 2020 #4 uhtredragnarsson dedi: Discord > Ayarlar > Oyun etkinliği > Orada ekle falan var eklersin ordan. Genişletmek için tıkla... Orada değil bağlantılar kısmında ancak orada LoL'e dair bir şey yok.
uhtredragnarsson dedi: Discord > Ayarlar > Oyun etkinliği > Orada ekle falan var eklersin ordan. Genişletmek için tıkla... Orada değil bağlantılar kısmında ancak orada LoL'e dair bir şey yok.
uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 10 Ekim 2020 #5 pchz.dnz dedi: Orada değil bağlantılar kısmında ancak orada LoL'e dair bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Orada diyorsam orada. Aç oyununu ekle de koy. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 31 KB · Görüntüleme: 3.715 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
pchz.dnz dedi: Orada değil bağlantılar kısmında ancak orada LoL'e dair bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Orada diyorsam orada. Aç oyununu ekle de koy.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 10 Ekim 2020 #6 uhtredragnarsson dedi: Orada diyorsam orada. Aç oyununu ekle de koy halla halla Genişletmek için tıkla... Ben onu demiyorum ki hani twitch youtube falan gözüküyor ya tıklayınca onu diyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
uhtredragnarsson dedi: Orada diyorsam orada. Aç oyununu ekle de koy halla halla Genişletmek için tıkla... Ben onu demiyorum ki hani twitch youtube falan gözüküyor ya tıklayınca onu diyorum.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 10 Ekim 2020 #7 uhtredragnarsson dedi: Yahu dediğim işte, ekle de, sonra bağlantılardan görünür yap alla alla. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor alla alla. Efe Hamza Yılmaz dedi: Sosyal de saygı çerçevesi içinde konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Kendi aramızda şakalaşıyoruz ciddi olsak bile bir saygısızlık göremiyorum?
uhtredragnarsson dedi: Yahu dediğim işte, ekle de, sonra bağlantılardan görünür yap alla alla. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor alla alla. Efe Hamza Yılmaz dedi: Sosyal de saygı çerçevesi içinde konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Kendi aramızda şakalaşıyoruz ciddi olsak bile bir saygısızlık göremiyorum?
uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 10 Ekim 2020 #8 pchz.dnz dedi: Ben onu demiyorum ki hani Twitch YouTube falan gözüküyor ya tıklayınca onu diyorum halla halla. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde oluyormus, ancak kaldırmıslar simdi baktım Google'den. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
pchz.dnz dedi: Ben onu demiyorum ki hani Twitch YouTube falan gözüküyor ya tıklayınca onu diyorum halla halla. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde oluyormus, ancak kaldırmıslar simdi baktım Google'den.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 10 Ekim 2020 #9 uhtredragnarsson dedi: Hocam normalde oluyormus, ancak kaldırmıslar simdi baktım Google'den. Genişletmek için tıkla... Evet bende gördüm sadece eskiden ekleyenlerinki duruyormuş.
uhtredragnarsson dedi: Hocam normalde oluyormus, ancak kaldırmıslar simdi baktım Google'den. Genişletmek için tıkla... Evet bende gördüm sadece eskiden ekleyenlerinki duruyormuş.