DarkNice Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 eu westte bu durum oluyor trde yaşamadım ben sion oynuyorum ama dc de bizim takımdaki herhangi bir karakter gozukuyor neden acaba
eu westte bu durum oluyor trde yaşamadım ben sion oynuyorum ama dc de bizim takımdaki herhangi bir karakter gozukuyor neden acaba
benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #2 DarkNice dedi: EU West'te bu durum oluyor TR'de yaşamadım ben Sion oynuyorum ama DC de bizim takımdaki herhangi bir karakter gozukuyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. Discord'u kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
DarkNice dedi: EU West'te bu durum oluyor TR'de yaşamadım ben Sion oynuyorum ama DC de bizim takımdaki herhangi bir karakter gozukuyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. Discord'u kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
DarkNice Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 benji dedi: Yazılımsal bir sorun olabilir. Discord'u kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... loldede yanlıs karakter gosteriyormus
benji dedi: Yazılımsal bir sorun olabilir. Discord'u kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... loldede yanlıs karakter gosteriyormus
benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #4 DarkNice dedi: Loldede yanlış karakter gosteriyormus Genişletmek için tıkla... O zaman LoL'de sorun vardır büyük ihtimalle. Onarım yapmayı deneyebilirsiniz. (Hala onarım yapılıyor mu bilmiyorum.)
DarkNice dedi: Loldede yanlış karakter gosteriyormus Genişletmek için tıkla... O zaman LoL'de sorun vardır büyük ihtimalle. Onarım yapmayı deneyebilirsiniz. (Hala onarım yapılıyor mu bilmiyorum.)
TRemeksiz Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #5 Sorunu çözdünüz mü bende de uzun bir süredir yaşanıyor.