E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim?
Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim?
7 759144 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #2 Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak anlatır mısın?
Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak anlatır mısın?
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #3 Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Sanırım sanaldaki sunucuları diyorsun. Cevap basit adama sunucunun adresini soruyorsun ve sunucu özel değilse girebilirsin.
Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Sanırım sanaldaki sunucuları diyorsun. Cevap basit adama sunucunun adresini soruyorsun ve sunucu özel değilse girebilirsin.
Sxlerys Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girin birazcık aşağıya kaydırdığınızda HypeSquad'ı göreceksiniz oradan HypeSquad'a katıl buttonuna basın bir test çözdükten sonra profilinizin yanında görünecektir.
Eric Wright dedi: Bazı kullanıcıların isminin yanında katıldığı loncanın tagını görüyorum. Bu loncalara ben nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girin birazcık aşağıya kaydırdığınızda HypeSquad'ı göreceksiniz oradan HypeSquad'a katıl buttonuna basın bir test çözdükten sonra profilinizin yanında görünecektir.