ygt3 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor.
T Triple Death Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 ygt3 dedi: Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor. Eki Görüntüle 2447031 Genişletmek için tıkla... Ayarı yok otomatik çalışması lazım. ygt3 dedi: Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor. Eki Görüntüle 2447031 Genişletmek için tıkla... GIF olarak mı seçtin resimmi GIF olarak seçmen lazım.
ygt3 dedi: Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor. Eki Görüntüle 2447031 Genişletmek için tıkla... Ayarı yok otomatik çalışması lazım. ygt3 dedi: Selamünaleyküm Discord mağazadan aldığım animasyon neden profilimde hareket etmiyor. Bilgisayarda kullanıyorum bir ayarımı açmam lazım. Profil fotoğrafındaki animasyon çalışıyoda bannerın olduğu animasyon çalışmıyor. Eki Görüntüle 2447031 Genişletmek için tıkla... GIF olarak mı seçtin resimmi GIF olarak seçmen lazım.
ygt3 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Triple Death dedi: Ayarı yok otomatik çalışması lazım. GIF olarak mı seçtin resimmi GIF olarak seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka bu afiş değil mağazadan alınan profil animasyonlarından bahsediyorum.
Triple Death dedi: Ayarı yok otomatik çalışması lazım. GIF olarak mı seçtin resimmi GIF olarak seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka bu afiş değil mağazadan alınan profil animasyonlarından bahsediyorum.