BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #1 Discor mailimi unuttum ve ne yaparsam yapayım geri alamıyorum. Hesabı geri almanın veya mailini öğrenmenin bir yolu yok mu?
Discor mailimi unuttum ve ne yaparsam yapayım geri alamıyorum. Hesabı geri almanın veya mailini öğrenmenin bir yolu yok mu?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #2 BekirYLDR68 dedi: Discor mailimi unuttum ve ne yaparsam yapayım geri alamıyorum. Hesabı geri almanın veya mailini öğrenmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Mail yoksa hesapta yok.
BekirYLDR68 dedi: Discor mailimi unuttum ve ne yaparsam yapayım geri alamıyorum. Hesabı geri almanın veya mailini öğrenmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Mail yoksa hesapta yok.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #3 TimoLoX dedi: Mail yoksa hesapta yok. Genişletmek için tıkla... Şu anki telefonumla onay falan yapsamda olmaz mı vermezler mi e postayı?
TimoLoX dedi: Mail yoksa hesapta yok. Genişletmek için tıkla... Şu anki telefonumla onay falan yapsamda olmaz mı vermezler mi e postayı?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #4 BekirYLDR68 dedi: Şu anki telefonumla onay falan yapsamda olmaz mı vermezler mi e postayı? Genişletmek için tıkla... Hiç zannetmiyorum ama siz bir deneyin oda olmazsa unutun o hesabı.
BekirYLDR68 dedi: Şu anki telefonumla onay falan yapsamda olmaz mı vermezler mi e postayı? Genişletmek için tıkla... Hiç zannetmiyorum ama siz bir deneyin oda olmazsa unutun o hesabı.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #5 Aslında şu an aktif olarak kullandığım mail ile Discord'daki aynı ama giremiyorum yüzlerce denedim olmuyor bir anda erişim gitti.
Aslında şu an aktif olarak kullandığım mail ile Discord'daki aynı ama giremiyorum yüzlerce denedim olmuyor bir anda erişim gitti.