kadriosilva Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Yer Istanbul 17 Eylül 2023 #1 Arkadaşların yaptığı RDR2 Türkçe yamasını indireceğim. VirusTotal'de URL olarak taratınca böyle: VirusTotal Dosya olarak taratınca ise böyle: VirusTotal Pek güvenemedim. Sizce güvenilir mi?
Arkadaşların yaptığı RDR2 Türkçe yamasını indireceğim. VirusTotal'de URL olarak taratınca böyle: VirusTotal Dosya olarak taratınca ise böyle: VirusTotal Pek güvenemedim. Sizce güvenilir mi?
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 17 Eylül 2023 #2 kadriosilva dedi: Arkadaşların yaptığı RDR2 Türkçe yamasını indireceğim. VirusTotal'de URL olarak taratınca böyle: VirusTotal Dosya olarak taratınca ise böyle: VirusTotal Pek güvenemedim. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Aynı yamayı bende kullandım bi sıkıntı vs olmadı ayrıca sonuçlar gayet temiz?
kadriosilva dedi: Arkadaşların yaptığı RDR2 Türkçe yamasını indireceğim. VirusTotal'de URL olarak taratınca böyle: VirusTotal Dosya olarak taratınca ise böyle: VirusTotal Pek güvenemedim. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Aynı yamayı bende kullandım bi sıkıntı vs olmadı ayrıca sonuçlar gayet temiz?
kadriosilva Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Yer Istanbul 17 Eylül 2023 #3 laviens dedi: Aynı yamayı bende kullandım bi sıkıntı vs olmadı ayrıca sonuçlar gayet temiz? Genişletmek için tıkla... İkinci attığım linkte trojan falan yazıyor. O yüzden biraz güvenemedim.
laviens dedi: Aynı yamayı bende kullandım bi sıkıntı vs olmadı ayrıca sonuçlar gayet temiz? Genişletmek için tıkla... İkinci attığım linkte trojan falan yazıyor. O yüzden biraz güvenemedim.