Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Haziran 2024 #1 Merhaba. Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken arkaya misal video açıksa video sesi yankı yapıyor. Niye olabilir? Win 11 kullanıyorum.
Merhaba. Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken arkaya misal video açıksa video sesi yankı yapıyor. Niye olabilir? Win 11 kullanıyorum.
Khanix Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Bu sizin mikrofonunuzla alakalı olabilir. Discord üzerinden yankı engellemeyi açın ve gürültü azaltma seçeneğini de krisp yapın.
Bu sizin mikrofonunuzla alakalı olabilir. Discord üzerinden yankı engellemeyi açın ve gürültü azaltma seçeneğini de krisp yapın.
orewaa Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Merhaba. Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken arkaya misal video açıksa video sesi yankı yapıyor. Niye olabilir? Win 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle videonun sesini azaltmayı dene. Eğer kulaklıktan açınca geliyorsa Arkada video açarak buradaki sesi arttır, kulaklıktan gelen videonun sesini algılıyor olabilir.
Webcam kullanan insan dedi: Merhaba. Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken arkaya misal video açıksa video sesi yankı yapıyor. Niye olabilir? Win 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle videonun sesini azaltmayı dene. Eğer kulaklıktan açınca geliyorsa Arkada video açarak buradaki sesi arttır, kulaklıktan gelen videonun sesini algılıyor olabilir.