AMİN5665 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Ben birkac kere yapmama rağmen Discord. Me'den girince geçersiz davet yazıyor galiba ben bir yerlerde yanlış yapıyorum. Bilenler nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatabilir mi?
Ben birkac kere yapmama rağmen Discord. Me'den girince geçersiz davet yazıyor galiba ben bir yerlerde yanlış yapıyorum. Bilenler nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatabilir mi?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2025 #2 Davetin geçersiz olması kullandığın VPN veya DNS servisinden dolayı. Proton VPN indirip kur, davet bağlantısına tıklayıp tekrar dene.
Davetin geçersiz olması kullandığın VPN veya DNS servisinden dolayı. Proton VPN indirip kur, davet bağlantısına tıklayıp tekrar dene.
AMİN5665 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 armas dedi: Davetin geçersiz olması kullandığın VPN veya DNS servisinden dolayı. Proton VPN indirip kur, davet bağlantısına tıklayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
armas dedi: Davetin geçersiz olması kullandığın VPN veya DNS servisinden dolayı. Proton VPN indirip kur, davet bağlantısına tıklayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2025 #4 Son durum nedir zımbo?