L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Merhaba, menü ile rol seçme botu nasıl yapabilirim? Herhangi bir alt yapısı falan var mıdır?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 28 Haziran 2024 #2 Leoon dedi: Merhaba, menü ile rol seçme botu nasıl yapabilirim? Herhangi bir alt yapısı falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam.
Leoon dedi: Merhaba, menü ile rol seçme botu nasıl yapabilirim? Herhangi bir alt yapısı falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam.
L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 717525 dedi: Anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir menüye tıklayacaklar orada rol isimleri yazacak tıklayıp istedikleri rolü alacaklar bunu nasıl sağlayabilirim?
717525 dedi: Anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir menüye tıklayacaklar orada rol isimleri yazacak tıklayıp istedikleri rolü alacaklar bunu nasıl sağlayabilirim?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 28 Haziran 2024 #4 Leoon dedi: Hocam şimdi bir menüye tıklayacaklar orada rol isimleri yazacak tıklayıp istedikleri rolü alacaklar bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarlardan yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Leoon dedi: Hocam şimdi bir menüye tıklayacaklar orada rol isimleri yazacak tıklayıp istedikleri rolü alacaklar bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarlardan yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 717525 dedi: Hocam o ayarlardan yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bunun bir botu olması lazım değil mi?
717525 dedi: Hocam o ayarlardan yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bunun bir botu olması lazım değil mi?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 28 Haziran 2024 #6 Leoon dedi: Bunun bir botu olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok diye biliyorum.
Leoon dedi: Bunun bir botu olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok diye biliyorum.
LawlietBey Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2024 #7 Leoon dedi: Bunun bir botu olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bot ile de olur botsuzda olur ama botsuz olan sunucuya ilk gelenler görüyor genellikle.
Leoon dedi: Bunun bir botu olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bot ile de olur botsuzda olur ama botsuz olan sunucuya ilk gelenler görüyor genellikle.
L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #8 LawlietBey dedi: Hocam bot ile de olur botsuzda olur ama botsuz olan sunucuya ilk gelenler görüyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Bana botu lazım ya nereden bulabilirim ki acaba
LawlietBey dedi: Hocam bot ile de olur botsuzda olur ama botsuz olan sunucuya ilk gelenler görüyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Bana botu lazım ya nereden bulabilirim ki acaba
LawlietBey Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2024 #9 Leoon dedi: Bana botu lazım ya nereden bulabilirim ki acaba. Genişletmek için tıkla... Marpel adlı yerli bir bot var menü rol ayarlarını kolayca yapabilirsin hocam.
Leoon dedi: Bana botu lazım ya nereden bulabilirim ki acaba. Genişletmek için tıkla... Marpel adlı yerli bir bot var menü rol ayarlarını kolayca yapabilirsin hocam.
L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 LawlietBey dedi: Marpel adlı yerli bir bot var menü rol ayarlarını kolayca yapabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki kendi botumu yapmak istesem VDS flan alıp bunu sağlayabilir miyim? Kendi botuma
LawlietBey dedi: Marpel adlı yerli bir bot var menü rol ayarlarını kolayca yapabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki kendi botumu yapmak istesem VDS flan alıp bunu sağlayabilir miyim? Kendi botuma