C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Merhaba. Amacım Discord'daki sunuculara belirli aralıklarla mesaj atan bot yapmak. Nasıl yapabirim?
deltadeveloperr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri macOS Sequoia Apple Silicon ARM64 M1 16 GB Bellek Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #2 Hangi kod dilinde yazmayı düşünüyon botu? How to Make a Discord Bot in Python – Real Python Eğer discord.py üzerinden yazacaksan mesaj botunu burdan yardım alabilirsin.
Hangi kod dilinde yazmayı düşünüyon botu? How to Make a Discord Bot in Python – Real Python Eğer discord.py üzerinden yazacaksan mesaj botunu burdan yardım alabilirsin.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 21 Aralık 2022 #3 Phyton ile yapabilirsiniz. Web'de bir çok tutorial bulunmakta.
C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #4 DeltaDeveloper dedi: Hangi kod dilinde yazmayı düşünüyon botu? How to Make a Discord Bot in Python – Real Python Eğer discord.py üzerinden yazacaksan mesaj botunu burdan yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla hiç yazılım ile alakam yok.Siz yardımcı olabilir misiniz? @DeltaDeveloper Discord'umu versem yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 22 Aralık 2022
DeltaDeveloper dedi: Hangi kod dilinde yazmayı düşünüyon botu? How to Make a Discord Bot in Python – Real Python Eğer discord.py üzerinden yazacaksan mesaj botunu burdan yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla hiç yazılım ile alakam yok.Siz yardımcı olabilir misiniz? @DeltaDeveloper Discord'umu versem yardım edebilir misiniz?
deltadeveloperr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri macOS Sequoia Apple Silicon ARM64 M1 16 GB Bellek Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #5 Caesarrr dedi: Vallahi hiç yazılım ile alakam yok. Siz yardımcı olabilir misiniz? @DeltaDeveloper Discord'umu versem yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer yazılım ile alakanız yoksa, uygulama olarak Bot Designer For Discord - Apps on Google Play, web olarak Free Discord Bot Maker - BotGhost üzerinden kodlama yapmadan kolayca bot yapabilirsin.
Caesarrr dedi: Vallahi hiç yazılım ile alakam yok. Siz yardımcı olabilir misiniz? @DeltaDeveloper Discord'umu versem yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer yazılım ile alakanız yoksa, uygulama olarak Bot Designer For Discord - Apps on Google Play, web olarak Free Discord Bot Maker - BotGhost üzerinden kodlama yapmadan kolayca bot yapabilirsin.
C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #6 @DeltaDeveloper kendi sunucum için değil. Başka birisinin sunucusuna her dakikada 1 defa mesaj göndermek istiyorum.@deltadeveloper @DeltaDeveloper DC versem oradan konuşsak olur mu? Son düzenleme: 22 Aralık 2022
@DeltaDeveloper kendi sunucum için değil. Başka birisinin sunucusuna her dakikada 1 defa mesaj göndermek istiyorum.@deltadeveloper @DeltaDeveloper DC versem oradan konuşsak olur mu?
deltadeveloperr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri macOS Sequoia Apple Silicon ARM64 M1 16 GB Bellek Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #7 Caesarrr dedi: @DeltaDeveloper kendi sunucum için değil. Başka birisinin sunucusuna her dakikada 1 defa mesaj göndermek istiyorum.@deltadeveloper @DeltaDeveloper DC versem oradan konuşsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, ben Discord'u sadece okul arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum. İsterseniz YouTube'da tutorial videoları var. Onlardan bakıp yapabilirsiniz.
Caesarrr dedi: @DeltaDeveloper kendi sunucum için değil. Başka birisinin sunucusuna her dakikada 1 defa mesaj göndermek istiyorum.@deltadeveloper @DeltaDeveloper DC versem oradan konuşsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, ben Discord'u sadece okul arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum. İsterseniz YouTube'da tutorial videoları var. Onlardan bakıp yapabilirsiniz.
C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #8 @DeltaDeveloper baktım fakat pek IŞ8me yarayan videolar yoktu.
Portal6910 Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #9 Merhaba @Caesarrr Ben Biliyorum DC Botu Yazmayı Yardım Edeyim Hala İhtiyacın varsa