zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 9 Temmuz 2024 #1 Merhaba geçen günlerde bir sunucuya girdim ve üyeler sürekli spam bir şekilde bir kanala mesaj atıyordu. Sunucunun sahibine sordum bot olduklarını söyledi fakat nasıl yapılacağını söylemedi. Bilen var mı?
Merhaba geçen günlerde bir sunucuya girdim ve üyeler sürekli spam bir şekilde bir kanala mesaj atıyordu. Sunucunun sahibine sordum bot olduklarını söyledi fakat nasıl yapılacağını söylemedi. Bilen var mı?
M Mehmetylcn03 Centipat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #2 Ben bilmiyorum ama merak ettim, neden böyle bir şey'e ihtiyacınız var ki?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 9 Temmuz 2024 #3 Mehmetylcn03 dedi: Ben bilmiyorum ama merak ettim, neden böyle bir şey'e ihtiyacınız var ki? Genişletmek için tıkla... Bir sunucum var fakat öldü sayılır tekrar canlandırmak adına 1-2 dakikada bir yazacak üye gerekiyor.
Mehmetylcn03 dedi: Ben bilmiyorum ama merak ettim, neden böyle bir şey'e ihtiyacınız var ki? Genişletmek için tıkla... Bir sunucum var fakat öldü sayılır tekrar canlandırmak adına 1-2 dakikada bir yazacak üye gerekiyor.