Discord mesaj bildir butonu yok

442923

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün sunucularda takılırken üyelerden biri uygunsuz bir mesaj attı ve diğer üyeler o kullanıcıyı bildirdi. Bana da bildir dediler ama sorun şu bildir butonu yok. Herkeste var tek bende yok. Bunu nasıl çözebilirim?

Bildirme butonu diye birsey yok.

Buradan bildirin: https://dis.gd/request

Adminler mesaji silerken raporlayabiliyor. Arkadaslarinin attığı ekran goruntusunu atar misin?

Hocam SS i bulamadım ama mesajı silerken "Discord güvenlik ekibine bildir" yazıyordu kendi sunucumda denediğimde ise bende o buton yok.

Hocam SS i bulamadım ama mesajı silerken "Discord güvenlik ekibine bildir" yazıyordu kendi sunucumda denediğimde ise bende o buton yok.
Botlarin veya kendinin mesajlarini silerken raporlama secenegi gelmez. Mesaj silerken sadece o secenek yoneticilere gorunur.

Botlarin veya kendinin mesajlarini silerken raporlama secenegi gelmez. Mesaj silerken sadece o secenek yoneticilere gorunur.

Bende yöneticiyim ve bir arkadaşımın mesajını raporlamaya çalıştığımda o seçenek görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…