ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 11 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar biri mesaj atınca sağ altta. Gözüküyor Windows 8.1 kullanıyorum nasıl kapatacağım.
Çözüm ItsAllGoodman 11 Mayıs 2022 Ayarlar->Bildirimler->Masaüstü bildirimlerini etkinleştir'i kapat. Herhangi bir kanala özel yapmak istersen de üstüne sağ tıklayıp "Bildirimleri kapat"a basabilirsin
Ayarlar->Bildirimler->Masaüstü bildirimlerini etkinleştir'i kapat. Herhangi bir kanala özel yapmak istersen de üstüne sağ tıklayıp "Bildirimleri kapat"a basabilirsin
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 11 Mayıs 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: Discord ayarlarından. Bu, farklı bir ayar. Genişletmek için tıkla... Okunmamış mesaj rozetini de diğer ayarıda kapattım sorun çözüldü teşekkür ederim. Artı -1 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Discord ayarlarından. Bu, farklı bir ayar. Genişletmek için tıkla... Okunmamış mesaj rozetini de diğer ayarıda kapattım sorun çözüldü teşekkür ederim.