7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 2 Ekim 2023 #1 İntrenetimin iyi olmasına rağmen Discord bir mesaj yazdığımda gönderilmiyor. Sorunu nedir?
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 717525 dedi: İntrenetimin iyi olmasına rağmen Discord bir mesaj yazdığımda gönderilmiyor. Sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Prime Ghost dedi: Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat biraz dinlensin.
717525 dedi: İntrenetimin iyi olmasına rağmen Discord bir mesaj yazdığımda gönderilmiyor. Sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Prime Ghost dedi: Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat biraz dinlensin.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 2 Ekim 2023 #3 Prime Ghost dedi: Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Modemi kapat biraz dinlensin. Genişletmek için tıkla... Dlsde turuncu yanıyor hocam
Prime Ghost dedi: Belki dls de sıkıntı vardır ışıklarına bak istersen. Modemi kapat biraz dinlensin. Genişletmek için tıkla... Dlsde turuncu yanıyor hocam
enssernss Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 başka websitelerini falan açıyor mu bilgisayar yoksa sadece discord içi bi sıkıntı mı?
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 717525 dedi: Dlsde turuncu yanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Turuncu derken çalışıyorsa belki modem hararet yapmıştır biraz 10 dk dinlensin soğusun öbür yerleri açıyor mu?
717525 dedi: Dlsde turuncu yanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Turuncu derken çalışıyorsa belki modem hararet yapmıştır biraz 10 dk dinlensin soğusun öbür yerleri açıyor mu?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 2 Ekim 2023 #6 enssernss dedi: Başka web sitelerini falan açıyor mu bilgisayar yoksa sadece Discord içi bir sıkıntı mı? Genişletmek için tıkla... Web sitelerini açıyor Discord içi sıkıntı evet Prime Ghost dedi: Turuncu derken çalışıyorsa belki modem hararet yapmıştır biraz 10 dk dinlensin soğusun öbür yerleri açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dls modemi aldığımızdan beri turuncu yanıyor
enssernss dedi: Başka web sitelerini falan açıyor mu bilgisayar yoksa sadece Discord içi bir sıkıntı mı? Genişletmek için tıkla... Web sitelerini açıyor Discord içi sıkıntı evet Prime Ghost dedi: Turuncu derken çalışıyorsa belki modem hararet yapmıştır biraz 10 dk dinlensin soğusun öbür yerleri açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dls modemi aldığımızdan beri turuncu yanıyor
enssernss Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #7 717525 dedi: Web sitelerini açıyor Discord içi sıkıntı evet Hocam dls modemi aldığımızdan beri turuncu yanıyor Genişletmek için tıkla... silip tekrar yükle olmazsa bana mesaj at
717525 dedi: Web sitelerini açıyor Discord içi sıkıntı evet Hocam dls modemi aldığımızdan beri turuncu yanıyor Genişletmek için tıkla... silip tekrar yükle olmazsa bana mesaj at
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 2 Ekim 2023 #8 enssernss dedi: Silip tekrar yükle olmazsa bana mesaj at Genişletmek için tıkla... Hocam onu çok denedim hiç olmuyor bile
enssernss dedi: Silip tekrar yükle olmazsa bana mesaj at Genişletmek için tıkla... Hocam onu çok denedim hiç olmuyor bile
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #9 717525 dedi: Hocam onu çok denedim hiç olmuyor bile. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı DC de ise kronik sorun olabilir destekten onlara ulaşmaya çalış.
717525 dedi: Hocam onu çok denedim hiç olmuyor bile. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı DC de ise kronik sorun olabilir destekten onlara ulaşmaya çalış.