Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 29 Ocak 2022 #1 Discord'da bir mesajı söyletiyorum ama yabancı söylüyor nasıl Türkçe yapacağım.
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #2 Lamine Yamal dedi: Discord'da bir mesajı söyletiyorum ama yabancı söylüyor nasıl Türkçe yapacağım. Genişletmek için tıkla... Discord dilini Türkçe yapıp deneyin.
Lamine Yamal dedi: Discord'da bir mesajı söyletiyorum ama yabancı söylüyor nasıl Türkçe yapacağım. Genişletmek için tıkla... Discord dilini Türkçe yapıp deneyin.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 29 Ocak 2022 #3 9lzhe dedi: Discord dilini Türkçe yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Discord zaten Türkçe sorun o 9lzhe dedi: Discord dilini Türkçe yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 30 Ocak 2022
9lzhe dedi: Discord dilini Türkçe yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Discord zaten Türkçe sorun o 9lzhe dedi: Discord dilini Türkçe yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.