SkyLexDev Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 98 30 Ağustos 2022 #1 Merheba arkadaşlar, ben biriyle konuşuyordum, pek demeyeyim kim. Mesajları silmezsem bir şey yapacağını söyledi ve yapar da. Nasıl hızlı mesaj sileceğimi söyler misiniz?
Merheba arkadaşlar, ben biriyle konuşuyordum, pek demeyeyim kim. Mesajları silmezsem bir şey yapacağını söyledi ve yapar da. Nasıl hızlı mesaj sileceğimi söyler misiniz?
5 504940 Centipat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 568 30 Ağustos 2022 #2 Shifte basarak silebilirsin Shifte basılı tuttuğunda sağ tıklamana gerek kalmadan sağ tarafta çöp kutusu çıkar.
Shifte basarak silebilirsin Shifte basılı tuttuğunda sağ tıklamana gerek kalmadan sağ tarafta çöp kutusu çıkar.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Shifte basılı tutarak sil mesajları
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #4 Elinizle Shift basarak yan taraftan silme işaretine basmanız en hızlı olacaktır. GitHub - victornpb/undiscord: Undiscord - Delete all messages in a Discord server / channel or DM (Easy and fast) Bulk delete bu yöntemi kullanabilirsiz ama o kişi farkedip şikayet ederse ban yeme riskiniz var.
Elinizle Shift basarak yan taraftan silme işaretine basmanız en hızlı olacaktır. GitHub - victornpb/undiscord: Undiscord - Delete all messages in a Discord server / channel or DM (Easy and fast) Bulk delete bu yöntemi kullanabilirsiz ama o kişi farkedip şikayet ederse ban yeme riskiniz var.
SkyLexDev Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 98 30 Ağustos 2022 #5 Cihen dedi: Elinizle Shift basarak yan taraftan silme işaretine basmanız en hızlı olacaktır. GitHub - victornpb/undiscord: Undiscord - Delete all messages in a Discord server / channel or DM (Easy and fast) Bulk delete bu yöntemi kullanabilirsiz ama o kişi fark edip şikayet ederse ban yeme riskiniz var. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hesabı sil dedi sildim.
Cihen dedi: Elinizle Shift basarak yan taraftan silme işaretine basmanız en hızlı olacaktır. GitHub - victornpb/undiscord: Undiscord - Delete all messages in a Discord server / channel or DM (Easy and fast) Bulk delete bu yöntemi kullanabilirsiz ama o kişi fark edip şikayet ederse ban yeme riskiniz var. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hesabı sil dedi sildim.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #6 SkyLexDev dedi: Gerek kalmadı hesabı sil dedi sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 yaşında bir çocuğun dava edicem şeylerine falan gelmediniz umarım, bir sıkıntı var ise paylaşabilirsiniz.
SkyLexDev dedi: Gerek kalmadı hesabı sil dedi sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 yaşında bir çocuğun dava edicem şeylerine falan gelmediniz umarım, bir sıkıntı var ise paylaşabilirsiniz.
SkyLexDev Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 98 30 Ağustos 2022 #7 Cihen dedi: Hocam 10 yaşında bir çocuğun dava edeceğim şeylerine falan gelmediniz umarım, bir sıkıntı var ise paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum.
Cihen dedi: Hocam 10 yaşında bir çocuğun dava edeceğim şeylerine falan gelmediniz umarım, bir sıkıntı var ise paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #8 SkyLexDev dedi: Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi şekilde ulaşsana
SkyLexDev dedi: Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi şekilde ulaşsana
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #9 SkyLexDev dedi: Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir derdiniz var ise anlatın, korkmayın.
SkyLexDev dedi: Anlatırsam gülebilirsiniz ve anlatamam duyabilir gerçekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir derdiniz var ise anlatın, korkmayın.
SkyLexDev Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 98 31 Ağustos 2022 #10 Not Phantom dedi: Hocam bana bir şekilde ulaşsana. Genişletmek için tıkla... Peki nereden acaba aslında yeni bir hesap açtım ama her han bulabilir. Cihen dedi: Bir derdiniz var ise anlatın, korkmayın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten korkuyorum aileme ve çevremdekilere bile zarar gelebilir.
Not Phantom dedi: Hocam bana bir şekilde ulaşsana. Genişletmek için tıkla... Peki nereden acaba aslında yeni bir hesap açtım ama her han bulabilir. Cihen dedi: Bir derdiniz var ise anlatın, korkmayın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten korkuyorum aileme ve çevremdekilere bile zarar gelebilir.