Discord Mikrofon Sorunu

Fentatov

Megapat
Daha fazla  
Discord uygulamasında bir aramada iken mikrofon çalışmıyor ama ses ayarlarına gelip konuştuğumda giriş duyarlılığı barı hareket ediyor. Başka bir programdan ses kaydı aldığım zaman mikrofon sorunsuz çalışıyor. Aygıt yöneticisinden tüm ses aygıtları güncel. Asus anakart kullanıyorum ve HD Veck uygulamasını indirdim orada da ses algılanıyor ama ne zaman Skype, Discord, Curse, Team Speak gibi uygulamalarda mikrofon çalışırken bir arama başlatsam mikrofon kapanıyor ve Overwatch, Rainbow 6 gibi voice chat desteği olan oyunlarda da mikrofon çalışmıyor.
Mikrofonu varsayılan aygıt yaptım yine işe yaramadı. 2 Gün öncesine kadar çalışıyordu gelen güncellemeleri kaldırdım bir şey değişmedi. Ses kartında da bir sorun yok, anlayamadım neden böyle oluyor? Belki HDVeck ayarlarım yanlıştır diye ayarlarımı paylaştım.

sesss.jpg
hdv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bas konuş denemenizi öneririm. Ses etkinliği her zaman düzgün sonuçlar vermiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı