M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Desteğe yazmıştım işte pil tasarruf kapat vs uygulama sil beta sürüm attılar bir işe yaramadı ama sorunun telefondan kaynaklandıgını düşünüyorum.
Desteğe yazmıştım işte pil tasarruf kapat vs uygulama sil beta sürüm attılar bir işe yaramadı ama sorunun telefondan kaynaklandıgını düşünüyorum.
Park Yeon jin Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2024 #2 Uygulamayı kapatıp büyük ekranda tekrar açın. Artı 0 Eksi
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #3 Park Yeon jin dedi: Uygulamayı kapatıp büyük ekranda tekrar açın. Genişletmek için tıkla... büyük ekran derken Artı 0 Eksi
Park Yeon jin dedi: Uygulamayı kapatıp büyük ekranda tekrar açın. Genişletmek için tıkla... büyük ekran derken
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 7 Mayıs 2024 #4 Uygulama ön belleğini sıfırlayıp tekrar hesaba girmeyi denediniz mi Artı 0 Eksi
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #5 SiyahLotus dedi: Uygulama ön belleğini sıfırlayıp tekrar hesaba girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Uygulama ön belleğini sıfırlayıp tekrar hesaba girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.