kojou Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Yazım geç gidiyor, diğer mesajlar geç geliyor, başka oda ya da sunucuya girerken yine çok geç giriyor adam gibi kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Yazım geç gidiyor, diğer mesajlar geç geliyor, başka oda ya da sunucuya girerken yine çok geç giriyor adam gibi kullanamıyorum.
Taha Berk Çarpar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #2 Hep mi böyleydi yoksa yaptığın bir güncelleme sonucu mu böyle oldu? Artı 0 Eksi
KS KS kojou Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 Taha Berk Çarpar dedi: Hep mi böyleydi yoksa yaptığın bir güncelleme sonucu mu böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Bi aydan biraz daha uzun süredir böyle ama ben herhangi bişe yapmadım, otomatik güncelleme de kapalı Artı 0 Eksi
Taha Berk Çarpar dedi: Hep mi böyleydi yoksa yaptığın bir güncelleme sonucu mu böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Bi aydan biraz daha uzun süredir böyle ama ben herhangi bişe yapmadım, otomatik güncelleme de kapalı