Çözüldü Discord mobil veri ile açılmıyor

• Konuyu başlatan Floppa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 9.262
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Floppa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Telefonumda Discord'a girmek istediğimde Wi-Fi internet ile girebiiiyorum fakat mobil veri ile girmeyi denediğimde bağlanılmıyor ve mesajlar yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Telefonumda Discord'a girmek istediğimde Wi-Fi internet ile girebiiiyorum fakat mobil veri ile girmeyi denediğimde bağlanılmıyor ve mesajlar yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Operatörü arayarak güvenli interneti kapattırın. Sorununuz çözülecektir. 2500'e GUVENLI IPTAL yazıp gönderirsen de olacaktır.

Telefon ayarlarında mobil verinin Discord üzerinde kullanımını kapamış olabilirsiniz hocam.
Veri ayarları kısmından halledilmesi lazım.

Operatörü arayarak güvenli interneti kapattırın. Sorununuz çözülecektir. 2500'e GUVENLI IPTAL yazıp gönderirsen de olacaktır.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı