Advercy Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #51 Deneyeceğim konu kaybolmasın diye yazdım bu mesajı.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #52 Nasıl eski haline getirebilirim iPad’de çok kötü gözüküyor
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 22 Nisan 2023 #53 Takvaa dedi: Nasıl eski haline getirebilirim iPad’de çok kötü gözüküyor Genişletmek için tıkla... Aynısını tekrar yap.
Takvaa dedi: Nasıl eski haline getirebilirim iPad’de çok kötü gözüküyor Genişletmek için tıkla... Aynısını tekrar yap.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2023 #54 Leş bir arayüz güncellemesi olmuş.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Nisan 2023 #55 Aslında güzel, daha seri kullanım için tasarlanmış gibi.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.811 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 22 Nisan 2023 #56 Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yeni düzeni direk açabiliyoruz sanırım.
Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yeni düzeni direk açabiliyoruz sanırım.
sssk Femtopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #57 Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim, çalışıyor. O moddan çıkmak için aynı işlemi yapıyorsunuz. Kişisel görüşüm: Hiç güzel olmamış. Çok kullanışsız kalmış öncekine göre. Son düzenleme: 23 Nisan 2023
Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim, çalışıyor. O moddan çıkmak için aynı işlemi yapıyorsunuz. Kişisel görüşüm: Hiç güzel olmamış. Çok kullanışsız kalmış öncekine göre.
E elden lord Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 23 Nisan 2023 #58 Tim dedi: Buna dair yeterince geri bildirim göndermezsek gelecekte bu faciaya katlanmak zorunda kalabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel olmuş beğendim ben. Umarım gelir hemen.
Tim dedi: Buna dair yeterince geri bildirim göndermezsek gelecekte bu faciaya katlanmak zorunda kalabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel olmuş beğendim ben. Umarım gelir hemen.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 23 Nisan 2023 #59 Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi son sürüm. Son düzenleme: 23 Nisan 2023
Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi son sürüm.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 23 Nisan 2023 #60 Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleriki güncellemelerde gelecek arayüz mü bu?
Tim dedi: Discord uygulamasında yeni arayüze geçiş yapmak için bir emojiye basılı tutmanız yeterli oluyor. Discord uygulamanızı güncelleyiniz. Sohbete :sparkles: isimli emojiyi gönderiniz. Emojiye dokununuz. Açılan menüdeki emojiye basılı tutunuz. Arayüz aktifleşiyor. Kapatmak için aynı emojiye yeniden basılı tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleriki güncellemelerde gelecek arayüz mü bu?