E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 192 Dün 18:21 #1 Discord yasaklı olduğu için Google Play'de gözükmüyor. Gözükmediği için de güncelleme yapamıyorum. Bunun bir yolu var mı?
Discord yasaklı olduğu için Google Play'de gözükmüyor. Gözükmediği için de güncelleme yapamıyorum. Bunun bir yolu var mı?
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.511 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #2 Aptoide'un Store uygulamasından güncelleyebilirsin diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 192 Dün 18:44 #3 Mehmetkayice dedi: Aptoide'un Store uygulamasından güncelleyebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellendi. Umarım virüs falan yoktur. Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: Aptoide'un Store uygulamasından güncelleyebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellendi. Umarım virüs falan yoktur.
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.511 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:54 #4 emrekya dedi: Güncellendi. Umarım virüs falan yoktur. Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını zannetmiyorum. Bazı APK uygulamalarında olabilir ama Discord için birçok kişi buradan güncelleme yapıyor. Artı 0 Eksi
emrekya dedi: Güncellendi. Umarım virüs falan yoktur. Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını zannetmiyorum. Bazı APK uygulamalarında olabilir ama Discord için birçok kişi buradan güncelleme yapıyor.