mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Discord yasak olduğu için WARP açsam bile Play Store üzerinden indiremiyorum. APK yüklesem virüs bulaşır diye korktum. Nasıl yükleyebilirim?
Discord yasak olduğu için WARP açsam bile Play Store üzerinden indiremiyorum. APK yüklesem virüs bulaşır diye korktum. Nasıl yükleyebilirim?
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 5 Aralık 2024 #2 APK ile uptodowndan indir başka türlü derin virüs alırsın. Dislike atan da galiba acemi Android'ci. Son düzenleme: 5 Aralık 2024
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 patlıcan567 dedi: APK ile uptodowndan indir başka türlü derin virüs alırsın. Dislike atan da galiba acemi Android'ci. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni deneme şansım oldu, yükledim ancak olmadı.
patlıcan567 dedi: APK ile uptodowndan indir başka türlü derin virüs alırsın. Dislike atan da galiba acemi Android'ci. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni deneme şansım oldu, yükledim ancak olmadı.