theBBA Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Bir YouTuber'in altyapısını aldım bot için. Play komudunu kullanınca müziği oynatmaya başlıyor ancak 58. saniyede falan kesiyor kanaldan at çek yapınca düzeliyor sonra yine bir 58. saniye geçince yine duruyor.
Bir YouTuber'in altyapısını aldım bot için. Play komudunu kullanınca müziği oynatmaya başlıyor ancak 58. saniyede falan kesiyor kanaldan at çek yapınca düzeliyor sonra yine bir 58. saniye geçince yine duruyor.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 20 Nisan 2023 #2 Kodları atabilir misiniz?
theBBA Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 tH3as dedi: Kodları atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi dosyaların kodlarını atayım?
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 20 Nisan 2023 #4 theBBA dedi: Hangi dosyaların kodlarını atayım? Genişletmek için tıkla... Müzik botunun yazılı olduğu.
theBBA dedi: Hangi dosyaların kodlarını atayım? Genişletmek için tıkla... Müzik botunun yazılı olduğu.
theBBA Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 tH3as dedi: Müzik botunun yazılı olduğu. Genişletmek için tıkla... index.js dosyasını mı istiyorsun yoksa play.js mi o anlamda sormuştum.
tH3as dedi: Müzik botunun yazılı olduğu. Genişletmek için tıkla... index.js dosyasını mı istiyorsun yoksa play.js mi o anlamda sormuştum.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 20 Nisan 2023 #6 theBBA dedi: index.js dosyasını mı istiyorsun yoksa play.js mi o anlamda sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ha hocam javascriptle yazılan bir bot mu? Öyleyse yardım edemem pardon, ben Python'sa diye yazdıydım kusura bakmayın iyi günler.
theBBA dedi: index.js dosyasını mı istiyorsun yoksa play.js mi o anlamda sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ha hocam javascriptle yazılan bir bot mu? Öyleyse yardım edemem pardon, ben Python'sa diye yazdıydım kusura bakmayın iyi günler.