wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Biliyorsunuz ki artık Discord, YouTube sebebiyle tüm müzik botlarının fişini çekti. Arkadaşlarımızla oyun oynarken çalışan bir müzik botu veya alternatif bir platform, uygulama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
Biliyorsunuz ki artık Discord, YouTube sebebiyle tüm müzik botlarının fişini çekti. Arkadaşlarımızla oyun oynarken çalışan bir müzik botu veya alternatif bir platform, uygulama var mı?
Çözüm alp15eren 17 Eylül 2021 wert dedi: Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu? Genişletmek için tıkla... Pancake Bot Pancake Discord Bot
wert dedi: Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu? Genişletmek için tıkla... Pancake Bot Pancake Discord Bot
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #2 Add Exel Discord Bot | The #1 Discord Bot List Moderasyon, seviye sistemi, ticket sistemi, çekiliş, müzik, log ve fazlası ile tek başına sunucunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. top.gg Eskiden bu botu kullamıştım. Şuan hala müzik komutları çalışıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Add Exel Discord Bot | The #1 Discord Bot List Moderasyon, seviye sistemi, ticket sistemi, çekiliş, müzik, log ve fazlası ile tek başına sunucunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. top.gg Eskiden bu botu kullamıştım. Şuan hala müzik komutları çalışıyor mu bilmiyorum.
KS KS wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 468409 dedi: Add Exel Discord Bot | The #1 Discord Bot List Moderasyon, seviye sistemi, ticket sistemi, çekiliş, müzik, log ve fazlası ile tek başına sunucunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. top.gg Eskiden bu botu kullamıştım. Şuan hala müzik komutları çalışıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef exel in diğer komutları çalışıyor ama müzik için yok. Artı 0 Eksi
468409 dedi: Add Exel Discord Bot | The #1 Discord Bot List Moderasyon, seviye sistemi, ticket sistemi, çekiliş, müzik, log ve fazlası ile tek başına sunucunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. top.gg Eskiden bu botu kullamıştım. Şuan hala müzik komutları çalışıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef exel in diğer komutları çalışıyor ama müzik için yok.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #4 wert dedi: Hocam maalesef exel in diğer komutları çalışıyor ama müzik için yok. Eki Görüntüle 1167506 Genişletmek için tıkla... Hmm. Bir dakika hocam. Add Chip Discord Bot | The #1 Discord Bot List Chip is a high quality Discord music bot with volume controls, audio effects, autoplay and 24/7 playback! top.gg Bu botu önerenleri gördüm birkaç kere.Bu botada bakın. Artı 0 Eksi
wert dedi: Hocam maalesef exel in diğer komutları çalışıyor ama müzik için yok. Eki Görüntüle 1167506 Genişletmek için tıkla... Hmm. Bir dakika hocam. Add Chip Discord Bot | The #1 Discord Bot List Chip is a high quality Discord music bot with volume controls, audio effects, autoplay and 24/7 playback! top.gg Bu botu önerenleri gördüm birkaç kere.Bu botada bakın.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Eylül 2021 #5 Pancake kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #6 468409 dedi: Hmm. Bir dakika hocam. Add Chip Discord Bot | The #1 Discord Bot List Chip is a high quality Discord music bot with volume controls, audio effects, autoplay and 24/7 playback! top.gg Bu botu önerenleri gördüm birkaç kere.Bu botada bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bu da kapalı. Peki bildiğiniz platform var mı? alp15eren dedi: Pancake kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu? Artı 0 Eksi
468409 dedi: Hmm. Bir dakika hocam. Add Chip Discord Bot | The #1 Discord Bot List Chip is a high quality Discord music bot with volume controls, audio effects, autoplay and 24/7 playback! top.gg Bu botu önerenleri gördüm birkaç kere.Bu botada bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bu da kapalı. Peki bildiğiniz platform var mı? alp15eren dedi: Pancake kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu?
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #7 Hmm. Hocam bende bilmiyorum. Youtube yüzünden tek tek bütün müzik komutları olan botlar kapanıyor veya müzik komutları kapanıyor. Artı 0 Eksi
Hmm. Hocam bende bilmiyorum. Youtube yüzünden tek tek bütün müzik komutları olan botlar kapanıyor veya müzik komutları kapanıyor.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.201 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Diğer: PHILIPS 242E1GZ Logitech Z313 Rampage R74 Glorious Model O 1000 Mbps fiber internet ------------------ Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #8 Tüm Discord müzik botları kapandı diye duyduydum ben. O yüzden bulabileceğinizi zannetmiyorum. Yanlışım varsa düzeltin, Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Tüm Discord müzik botları kapandı diye duyduydum ben. O yüzden bulabileceğinizi zannetmiyorum. Yanlışım varsa düzeltin, Kusura bakmayın.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Eylül 2021 #9 wert dedi: Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu? Genişletmek için tıkla... Pancake Bot Pancake Discord Bot Artı 0 Eksi Çözüm
wert dedi: Pancake bot mu yoksa farklı bir platform mu? Genişletmek için tıkla... Pancake Bot Pancake Discord Bot
KS KS wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #10 pedroz_1999 dedi: Tüm Discord müzik botları kapandı diye duyduydum ben. O yüzden bulabileceğinizi zannetmiyorum. Yanlışım varsa düzeltin, Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: Pancake Bot Pancake Discord Bot Genişletmek için tıkla... Hocam pancake işe yaradı ileride bunun da fişini çekerlerse bilemiyorum herkese yardımları için teşekkürler. Artı 0 Eksi
pedroz_1999 dedi: Tüm Discord müzik botları kapandı diye duyduydum ben. O yüzden bulabileceğinizi zannetmiyorum. Yanlışım varsa düzeltin, Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: Pancake Bot Pancake Discord Bot Genişletmek için tıkla... Hocam pancake işe yaradı ileride bunun da fişini çekerlerse bilemiyorum herkese yardımları için teşekkürler.