mustafa uz Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #1 Eskiden rythm diye bir bot vardı gayet güzel işimizi görüyordu. Şimdi telif mi atmış YouTube bir şeyler olmuş anlamadım. Şu an kullandığım bot çoğu şarkıyı açmıyor. Var mı yüzümüzü güldürecek sağlam bir bot öneriniz.
Eskiden rythm diye bir bot vardı gayet güzel işimizi görüyordu. Şimdi telif mi atmış YouTube bir şeyler olmuş anlamadım. Şu an kullandığım bot çoğu şarkıyı açmıyor. Var mı yüzümüzü güldürecek sağlam bir bot öneriniz.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 17 Ocak 2022 #2 FredBoat kapanmadıysa eskilerin botudur, kullanabilirsiniz. Kapanmamış linki burada: FredBoat
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Ocak 2022 #3 Musical Tune.
Hasmetlee1 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #4 Maki, Vexera, ProBot sağlam botlar kullanabilirsin.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.220 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 17 Ocak 2022 #5 FredBoat.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.201 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #7 Tempo.
mustafa uz Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #8 Sosyal Kullanıcısı dedi: FredBoat kapanmadıysa eskilerin botudur, kullanabilirsiniz. Kapanmamış linki burada: FredBoat Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: FredBoat. Genişletmek için tıkla... Hasmetlee1 dedi: Maki, Vexera, ProBot sağlam botlar kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Musical Tune. Genişletmek için tıkla... FredBoat oldu herkese teşekkür ederim.
Sosyal Kullanıcısı dedi: FredBoat kapanmadıysa eskilerin botudur, kullanabilirsiniz. Kapanmamış linki burada: FredBoat Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: FredBoat. Genişletmek için tıkla... Hasmetlee1 dedi: Maki, Vexera, ProBot sağlam botlar kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Musical Tune. Genişletmek için tıkla... FredBoat oldu herkese teşekkür ederim.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 17 Ocak 2022 #9 Kendi botunuzu hostlayabilirsiniz. Şahsen öyle yapıyorum. Kullandığım bot: GitHub - jagrosh/MusicBot: A Discord music bot that's easy to set up and run yourself! Bunun gibi başka hazır botlar da var. Araştırıp bulabilirsiniz.
Kendi botunuzu hostlayabilirsiniz. Şahsen öyle yapıyorum. Kullandığım bot: GitHub - jagrosh/MusicBot: A Discord music bot that's easy to set up and run yourself! Bunun gibi başka hazır botlar da var. Araştırıp bulabilirsiniz.
mehmetpalabiyik Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 16 21 Ocak 2022 #10 Soul kullanıyoruz sunucularımızda stabil ve youtubeyi ve spotify de destekliyor