J jemmixx Kilopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 63 10 Kasım 2018 #1 Ben Discordta bir müzik botu yapmak istiyorum fakat İngilizcem iyi olmadığı için yabancı kaynaklardan faydalanamıyorum. Acaba bu konu ile ilgili bana yardım edebilecek olan ya da Türkçe bir kaynak bulabilecek var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2018
Ben Discordta bir müzik botu yapmak istiyorum fakat İngilizcem iyi olmadığı için yabancı kaynaklardan faydalanamıyorum. Acaba bu konu ile ilgili bana yardım edebilecek olan ya da Türkçe bir kaynak bulabilecek var mı ?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 12 Kasım 2018 #2 Fredboat kullanabilirsin.
H Hacının Şalgamı Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 120 Çözümler 2 11 Ağustos 2019 #3 Eğer Müzik Botu Önerisi istersen ; Groovy , Rythm , Vexera olabilir. Eğer Müzik botu yapmak istiyorsan YouTube'de yardım alabilirsin
Eğer Müzik Botu Önerisi istersen ; Groovy , Rythm , Vexera olabilir. Eğer Müzik botu yapmak istiyorsan YouTube'de yardım alabilirsin