Discord müzik botum sese giriyor ve çıkıyor müzik çalmıyor

Cada Kerem

Hectopat
Pek yazılım işinden anlamıyorum fakat internetten hazır kodlarla kendi çapımda Glitch'de yaptığım müzik botum sese giriyor komutu verince çalmadan sesten düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

Pek yazılım işinden anlamıyorum fakat internetten hazır kodlarla kendi çapımda Glitch'de yaptığım müzik botum sese giriyor komutu verince çalmadan sesten düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

Glitchden bot yapmayın hocam 1 aylık botlar.

YouTube'dan aratıyor müziği seçiyorum onda sıkıntı yok fakat sese girip çıkıyor sonra.

Sorunun sebebi çoğu zaman o plugini kurmamanızdan kaynaklanıyor.

Console u açın ve console a npm i node-opus yazın sonra o sırada yemek yiyebilir veya kendinize kahve yapabilirsiniz çünkü bu işlem min. 10 dk sürmektedir. Bu işlem bittikten sonra consol'un log bölümünde hata verecektir sakın endişelenmeyin console'u açıp enable-pnpm yazıp enterlayın sonrasında botunuzun açılmasını bekleyin sakince ve ve ve eğer package.json dosyanızın içerisinde node-opus yok ise ekleyiniz Örnek: "node-opus": "^0.3.3", bu şekilde ekleyin ha yine mi çalışmıyor o zaman bu yöntemi npm i ffmpeg-binaries modülü için deneyin
Ardından:
1- Konsolu açın, 2- pnpm uninstall opusscript 3- pnpm uninstall Node-opus 4- pnpm uninstall simple-YouTube-API 5- pnpm uninstall ytdl-Core Bunları yazdıktan sonra, Refresh yazın. 6- pnpm i opusscript 7- pnpm i Node-opus 8- pnpm i simple-YouTube-API 9- pnpm i ytdl-Core Bunları yazdıktan sonra konsolu kapatın. 1 Dakika bekleyin. Bunları yaptıktan sonra terminal i açın ve enable-pnpm yazın bekleyin.

Kurulu olması lazım sanırım yoksa arama yapamaz zaten.
Sorun düzeldi mi?

Son düzenleme:

Console'u açın ve Console'a NPM'i Node-opus yazın sonra o sırada yemek yiyebilir veya kendinize kahve yapabilirsiniz çünkü bu işlem minimum 10 dk sürmektedir. Bu işlem bittikten sonra Consol'un log bölümünde hata verecektir sakın endişelenmeyin Console'u açıp enable-pnpm yazıp enterlayın sonrasında botunuzun açılmasını bekleyin sakince ve ve ve eğer package. JSON dosyanızın içerisinde Node-opus yok ise ekleyiniz örnek: "Node-opus": "^0.3.3", bu şekilde ekleyin ha yine mi çalışmıyor o zaman bu yöntemi NPM'i ffmpeg-binaries modülü için deneyin.
Ardından:
1- konsolu açın, 2- pnpm uninstall opusscript 3- pnpm uninstall Node-opus 4- pnpm uninstall simple-YouTube-API 5- pnpm uninstall ytdl-Core bunları yazdıktan sonra, Refresh yazın. 6- pnpm i opusscript 7- pnpm i Node-opus 8- pnpm i simple-YouTube-API 9- pnpm i ytdl-Core bunları yazdıktan sonra konsolu kapatın. 1 dakika bekleyin. Bunları yaptıktan sonra terminal i açın ve enable-pnpm yazın bekleyin.

Sorun düzeldi mi?

Kusura bakmayın görmedim hemen deniyorum hocam.

Console u açın ve console a npm i node-opus yazın sonra o sırada yemek yiyebilir veya kendinize kahve yapabilirsiniz çünkü bu işlem min. 10 dk sürmektedir. Bu işlem bittikten sonra consol'un log bölümünde hata verecektir sakın endişelenmeyin console'u açıp enable-pnpm yazıp enterlayın sonrasında botunuzun açılmasını bekleyin sakince ve ve ve eğer package.json dosyanızın içerisinde node-opus yok ise ekleyiniz Örnek: "node-opus": "^0.3.3", bu şekilde ekleyin ha yine mi çalışmıyor o zaman bu yöntemi npm i ffmpeg-binaries modülü için deneyin
Ardından:
1- Konsolu açın, 2- pnpm uninstall opusscript 3- pnpm uninstall Node-opus 4- pnpm uninstall simple-YouTube-API 5- pnpm uninstall ytdl-Core Bunları yazdıktan sonra, Refresh yazın. 6- pnpm i opusscript 7- pnpm i Node-opus 8- pnpm i simple-YouTube-API 9- pnpm i ytdl-Core Bunları yazdıktan sonra konsolu kapatın. 1 Dakika bekleyin. Bunları yaptıktan sonra terminal i açın ve enable-pnpm yazın bekleyin.

Sorun düzeldi mi?
1673807798604.png

Son durum bu hocam bekliyorum böyle

1673807959690.png

Burda hata alıyor

1673809704092.png

Durum aynı bi ton hata aldım youtube api paket kurdurduktan sonra

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar