slytherix73 Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 25 21 Kasım 2022 #1 Ben bir müzik botu yaptım ama müzik bitince direkt çıkıyor, ben bir 5-10 dk ses kanalında durmasını istiyorum, bunu nasıl yaparım?
Ben bir müzik botu yaptım ama müzik bitince direkt çıkıyor, ben bir 5-10 dk ses kanalında durmasını istiyorum, bunu nasıl yaparım?
Harbi Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine,Cnc 21 Kasım 2022 #2 Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim?
Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim?
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 Harbi dedi: Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Valla öyle bir şey varsa bende isterim
Harbi dedi: Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Valla öyle bir şey varsa bende isterim
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 slytherix73 dedi: Ben bir müzik botu yaptım ama müzik bitince direkt çıkıyor, ben bir 5-10 dk ses kanalında durmasını istiyorum, bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç?
slytherix73 dedi: Ben bir müzik botu yaptım ama müzik bitince direkt çıkıyor, ben bir 5-10 dk ses kanalında durmasını istiyorum, bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç?
slytherix73 Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 25 21 Kasım 2022 #5 Kleyn dedi: Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç? Genişletmek için tıkla... node js ile ve discord.js sürümü : 14.6.0 Harbi dedi: Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... RzExfeL dedi: Valla öyle bir şey varsa bende isterim Genişletmek için tıkla... Tabi ki kullanabilirsiniz ama bot daha bitmedi hala uğraşıyorum Kleyn dedi: Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç? Genişletmek için tıkla... Cevabınızı bekliyorum Hocam. Son düzenleme: 21 Kasım 2022
Kleyn dedi: Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç? Genişletmek için tıkla... node js ile ve discord.js sürümü : 14.6.0 Harbi dedi: Konuyla alakasız biraz ama bir şey soracağım müzik botun YT linklerinden müzik çalıyor mu çalıyorsa bende kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... RzExfeL dedi: Valla öyle bir şey varsa bende isterim Genişletmek için tıkla... Tabi ki kullanabilirsiniz ama bot daha bitmedi hala uğraşıyorum Kleyn dedi: Python ile mi ,node.js ile mi? Discord.js versiyonu kaç? Genişletmek için tıkla... Cevabınızı bekliyorum Hocam.