Discord nasıl bırakılır?

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Discord'u bırakmak istiyorum sebebini sizlere açıkladım bana öneri verirseniz sevinirim.
Not: En az 4 kez denedim en son yeniden girdim.

Merhaba Discord'u bırakmak istiyorum çünkü işlerim vs. her şeyim aksıyor. Bir sunucuya girdiğim zaman aşırı bağlanıyorum ve bırakamıyorum ve tam tersine orada beni takmadıklarında vs. psikolojim bozuluyor. Bu uygulamayı nasıl bırakacağım? Bir öneri vs. verir misiniz? Hobilerimi yaparak en fazla 5 gün girmedim.

İfadeler: T21
Discord'u silin, ve kullandığınız tarayıcıda direkt Discord'un sitesini de engelleyin, bu modem arayüzünden yapılıyordu sanırım.
Aslında bırakılamayacak bir şey de değil Discord, iradeniz çok zayıf .

Öneriniz için teşekkürler.
Şu ana kadar silmeme sebebim Discord Nitrom bulunuyor olması. 29 Nisan gibi sona erecek hediye gelmişti, o varken bırakmak içim elvermiyor biraz da Ancak psikolojim için bırakmam gerekiyor.

Ben de bir bağlanamıyorum. Girdiğim sunucularda beni saran muhabbet olmayınca çıkıyorum. bir şey kaybetmediğimi öğrendim teşekkürler.

Öneriniz için teşekkürler.
Buraya göz atın, mobil cihazınızda uygulama varsa onu da silin. Girdiğiniz tüm sunuculardan çıkmanızı söylememe gerek yoktur herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…