Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Merhaba, kodlama filan pek bilgim yok YouTube'da bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Ancak 1 2 isteğim var. Örnek: Ban yazınca sunucudan banlamak yerine bir rol versin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Merhaba, kodlama filan pek bilgim yok YouTube'da bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Ancak 1 2 isteğim var. Örnek: Ban yazınca sunucudan banlamak yerine bir rol versin.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Kasım 2023 #2 Okarun dedi: Merhaba, kodlama filan pek bilgim yok YouTube'da bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Ancak 1 2 isteğim var. Örnek: Ban yazınca sunucudan banlamak yerine bir rol versin. Genişletmek için tıkla... Discord.py'la yapabilirsiniz. Yarın bunun hakkında bir rehber hazırlayıp buraya bağlantısını atarım.
Okarun dedi: Merhaba, kodlama filan pek bilgim yok YouTube'da bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Ancak 1 2 isteğim var. Örnek: Ban yazınca sunucudan banlamak yerine bir rol versin. Genişletmek için tıkla... Discord.py'la yapabilirsiniz. Yarın bunun hakkında bir rehber hazırlayıp buraya bağlantısını atarım.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 473562 dedi: Discord.py'la yapabilirsiniz. Yarın bunun hakkında bir rehber hazırlayıp buraya bağlantısını atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
473562 dedi: Discord.py'la yapabilirsiniz. Yarın bunun hakkında bir rehber hazırlayıp buraya bağlantısını atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptınız mı?
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Kasım 2023 #4 Okarun dedi: Hocam yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım. Rehber: Python: Discord.py ile Discord botu yapımı Okarun dedi: Hocam yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... @Okarun yapabildiniz mi botu, sorununuz çözüldü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Okarun dedi: Hocam yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım. Rehber: Python: Discord.py ile Discord botu yapımı Okarun dedi: Hocam yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... @Okarun yapabildiniz mi botu, sorununuz çözüldü mü?