uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #1 Sadece arkadaşımla konuşacağım. Bir ara 1 yıl kadar kullandım ama iyice bağımlı oldum. Sorgu paneli falan da var Discord'da. Nasıl güvenli kullanırız?
Sadece arkadaşımla konuşacağım. Bir ara 1 yıl kadar kullandım ama iyice bağımlı oldum. Sorgu paneli falan da var Discord'da. Nasıl güvenli kullanırız?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 7 Eylül 2024 #2 Discord'da sorgu paneli falan yok, sorgu sunucuları var. Bu sunuculara girmezsin olur biter.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Sorgu paneli bulunan sunucuya giriyorsan tabii güvensiz olur. Saçma sapan sunuculara girmeden güvenli şekilde kullanabilirsin.
Sorgu paneli bulunan sunucuya giriyorsan tabii güvensiz olur. Saçma sapan sunuculara girmeden güvenli şekilde kullanabilirsin.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #4 Tanımadığın kişilere adın soyadın, yaşadığın yer gibi bilgilerini vermezsen sorun olmaz.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 7 Eylül 2024 #5 uchiha249 dedi: Sadece arkadaşımla konuşacağım. Bir ara 1 yıl kadar kullandım ama iyice bağımlı oldum. Sorgu paneli falan da var Discord'da. Nasıl güvenli kullanırız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşını ekle ve sadece arama yap onunla. Kendi aranızda da bir sunucu açarsınız. Olur biter güvenlikle ilgili bir sıkıntısı yok.
uchiha249 dedi: Sadece arkadaşımla konuşacağım. Bir ara 1 yıl kadar kullandım ama iyice bağımlı oldum. Sorgu paneli falan da var Discord'da. Nasıl güvenli kullanırız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşını ekle ve sadece arama yap onunla. Kendi aranızda da bir sunucu açarsınız. Olur biter güvenlikle ilgili bir sıkıntısı yok.