S Samet Acer Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #11 Spil3xx dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam işaretleme yok.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #12 Samet Acer dedi: Hocam işaretleme yok. Genişletmek için tıkla... Rapora basıp en altta çözüm var. Ona basarak çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İyi Sosyaller.
Samet Acer dedi: Hocam işaretleme yok. Genişletmek için tıkla... Rapora basıp en altta çözüm var. Ona basarak çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İyi Sosyaller.
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #13 Play Store'den VPN acsanız dahı ındıremezsınız o Gmail'ın Türkiye dısında bır yerde olması gerek mesela bende Amerika olan var USD ıle odeme alıyor o hesap oradan hem Roblox hem de Discord ındırebılıyorum.
Play Store'den VPN acsanız dahı ındıremezsınız o Gmail'ın Türkiye dısında bır yerde olması gerek mesela bende Amerika olan var USD ıle odeme alıyor o hesap oradan hem Roblox hem de Discord ındırebılıyorum.
S Samet Acer Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #14 Spil3xx dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tik yok çözüm olarak işaretleyemiyorum.
Spil3xx dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tik yok çözüm olarak işaretleyemiyorum.