Evet arkadaşlar, hani Discord linklerine tıklarız Discord./(sunucu ismi) olarak tıklarız DC bizde yüklüyse DC uygulamasını açar bunu nasıl yapıyorlar bilen var mı?
Evet arkadaşlar, hani Discord linklerine tıklarız Discord./(sunucu ismi) olarak tıklarız DC bizde yüklüyse DC uygulamasını açar bunu nasıl yapıyorlar bilen var mı?
Evet her sunucuda oluyor ama demek istediğim o değil ChatGPT'ye falanda sordum HTML ile yapamaz diyor kodunu falanda inceledim nasıl bir web site ile uygulama ile bağlantı kuruyor onu anlamadım VPN ile falanda denedim gene oluyor hesabımdan çıkış yaptım gene oluyor.
Bu tarz uygulamaları yaparken Discord gg uzantısını kullanarak masaüstü uygulamalarını yapıyorlar ve siz site üzerinden bir linke ulaşacağınız zaman websitelerine yazdıkları kod sayesinde masaüstünüzde bu Discord gg ile eşleşen uygulamaya gönderiyor sizi. Discord uygulamanız da discord gg üzerinde çalıştığı için eşleşen uygulamaya gidiyorsunuz. Mesela whatsapp;
Bu tarz uygulamaları yaparken Discord gg uzantısını kullanarak masaüstü uygulamalarını yapıyorlar ve siz site üzerinden bir linke ulaşacağınız zaman web sitelerine yazdıkları kod sayesinde masaüstünüzde bu Discord gg ile eşleşen uygulamaya gönderiyor sizi. Discord uygulamanız da Discord gg üzerinde çalıştığı için eşleşen uygulamaya gidiyorsunuz. Mesela WhatsApp;
Bu tarz uygulamaları yaparken Discord gg uzantısını kullanarak masaüstü uygulamalarını yapıyorlar ve siz site üzerinden bir linke ulaşacağınız zaman websitelerine yazdıkları kod sayesinde masaüstünüzde bu Discord gg ile eşleşen uygulamaya gönderiyor sizi. Discord uygulamanız da discord gg üzerinde çalıştığı için eşleşen uygulamaya gidiyorsunuz. Mesela whatsapp;