R Red Dragon Zeptopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 25 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Merhaba, bilgisayarımda Discord yok ama kesin olarak girmek istiyorum. Nereden ve nasıl yükleyebilirim?
Merhaba, bilgisayarımda Discord yok ama kesin olarak girmek istiyorum. Nereden ve nasıl yükleyebilirim?
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 31 Mart 2025 #11 Red Dragon dedi: Yüklemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS R Red Dragon Zeptopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 25 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #12 823876 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yapamadığım bir şey olursa yazabilir miyim? Artı 0 Eksi
823876 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yapamadığım bir şey olursa yazabilir miyim?
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 31 Mart 2025 #13 Red Dragon dedi: Tamam teşekkürler yapamadığım bir şey olursa yazabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Artı 0 Eksi
Red Dragon dedi: Tamam teşekkürler yapamadığım bir şey olursa yazabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
KS KS R Red Dragon Zeptopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 25 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #14 823876 dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... VPN işe yaramadı DC sitesine giremiyorum. Artı 0 Eksi
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 31 Mart 2025 #15 fatihnulldreinull dedi: Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Red Dragon dedi: VPN işe yaramadı DC sitesine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın altta verdiği şeyide deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
fatihnulldreinull dedi: Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Red Dragon dedi: VPN işe yaramadı DC sitesine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın altta verdiği şeyide deneyebilir misin?