Discord nation sunucuları hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Bilmeyenler için, ideolojisi olan, kısaltması olan ve savaş gibi olayların olduğu sunuculara deniyor.
Bilmeyenler için, ideolojisi olan, kısaltması olan ve savaş gibi olayların olduğu sunuculara deniyor.
Adamların bayrağından tut marşına kadar kurucusuna kadar her şeyi var adamlar ciddi ciddi ülke kuruyorlar. Düşmanları falan da var arkadaşlar ideoloji ve siyaset için küslük olur mu ya? Bu işin eğlence için yapılması gerek RP'nin bir adabı olur.
Adamların bayrağından tut marşına kadar kurucusuna kadar her şeyi var adamlar ciddi ciddi ülke kuruyorlar. Düşmanları falan da var arkadaşlar ideoloji ve siyaset için küslük olur mu ya? Bu işin eğlence için yapılması gerek RP'nin bir adabı olur.
Beni arkadaşım nasyonlara çağırıyordu ben hoşlanmadığım için gelmiyordum pek nasyon tecrübem yok ama çoğu klasik şeyleri belli.Merkez sunucularının düşmanları sosyalist,komünist oluyor.
Beni arkadaşım nasyonlara çağırıyordu ben hoşlanmadığım için gelmiyordum pek nasyon tecrübem yok ama çoğu klasik şeyleri belli.Merkez sunucularının düşmanları sosyalist,komünist oluyor