Discord neden "geçersiz e-posta" hatası veriyor?

Yeni Discord hesabi kurmuştum ve kullandığım e postami geçirirken her şey tamam e postayı yazdim, sifreyi de yazdim sonra tamama bastim "Discord gecersiz e-posta" diyor ama başka e postalar oluyor. Yardim edin.

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı sorundan mağdurum. Çözebildiyseniz yardımcı olabilirseniz çok sevnirim.
Üstad ben geçen vpn ile tekrardan dcye girip denedim hala ayni sorun galiba hesapta problem var bunu destegede ilettim ne geri donus var ne duzelme...

Üstad ben geçen vpn ile tekrardan dcye girip denedim hala ayni sorun galiba hesapta problem var bunu destegede ilettim ne geri donus var ne duzelme...
Bende de tamamen aynısı vpn denedim, destege yazdım, flush dns falan yaptım, telden denedim fakat bende de olmadı. Ve benim internette gördüğüm bu sorunu yaşayan 2 kişi var o da biziz Ama yine de biraz daha uğraşacağım ve cevabı bulursam sana da yazarım.

Üstat ben geçen VPN ile tekrardan DC'ye girip denedim hala ayni sorun galiba hesapta problem var bunu destegede ilettim ne geri donus var ne duzelme...

Maili yazarken nokta koymayı dener misiniz?
Örneğin mailiniz yasin123@gmail ise y.asin123@gmail yazmayı deneyin. Aklıma tek bu geldi.

Maili yazarken nokta koymayı dener misiniz?
Örneğin mailiniz yasin123@gmail ise y.asin123@gmail yazmayı deneyin. Aklıma tek bu geldi.
Hocam gerçekten ben de arık umudu kesmiştim fakat siz yazınca deneyeyim dedim. VPN + gizli sekme yaptım klasik ama bu sefer farklı olarak neden email değiştiriyorsun kısmında "diğer sebepler" yerine "yeni hesap açtım o yüzden" i işaretledim ve önce sizin nokta taktiği olmadan klasik deneyeyim dedim ve oldu. Acaba "yeni hesap açtım o yüzden" i işaretlediğimden mi yoksa ilk denememden 37 saat geçtiği için sisteme anca düştüğü için mi bilmiyorum fakat tekrar umut verip denememe sebep olduğunuz için çooook teşekkürler. Siz olmasaydınız 7 yıllık hesabı silmeyi düşünüyordum. Taktiğinizi doğrulayamasam da hesabı kurtarmaya vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Hayirli olsun hocam. Discord'un sistemleri cok komplike çalışıyor. Yazan kodlardaki her şeyi karşılamanız lazım. Ayrica boyle bir durumla karsilasirsaniz Discord destege yazmayın. Olan vaktinize olur hiçbir şey bilmiyorlar.

Üstat ben geçen VPN ile tekrardan DC'ye girip denedim hala ayni sorun galiba hesapta problem var bunu destegede ilettim ne geri donus var ne duzelme...

Hocam size de yardımcı olabilmek için bildiğim her şeyi yazıyorum:

1) yeni mail başka bir Discord hesabına bağlı olamayacak. (bunu sıfırdan login yapmayı deneyip şifremi unuttuma tıklayıp bakabilirsiniz. + bağlı olunan hesapları görme buradan bakın.

2) belki farklı VPN oluyordur. Ben tüm serüven boyunca "Cloudflare WARP" kullandım. (sorunu yaşarken de sorunu çözerken de) yine olmasaydı muhtemelen Proton denerdim.

3) sorunu çözerken mobilde değil PC'deydim.

4) gizli sekme açıktı.

5) gizli sekme kullanmama rağmen gizli sekme olmayan hesapta çerezleri engellemiştim. (Google da 3 noktaya tıklayıp-->ayarlar-->üçüncü taraf çerezleri-->üçüncü taraf çerezlerini engelle)

6) yine gizli sekme olmasına rağmen ana hesapta tüm tarama verilerini (tüm kutucukları seçerek) silmiştim.

7) CMD'yi admin olarak açıp "Ipconfig /flushdns" komutu girmiştim.

8) son olarak da Vorthionz'un dediği nokta takitiğini uygulayabilirsiniz.

__sorunun zamandan mı, neden hesabı değiştirmek istiyorsuna verdiğim yanıttan mı? Olduğunu bilemediğim için Technopat, ve Reddit'te açtığım konulara bunu yazıp bilen birisi çıkarsa da yine size ileteceğim. Umarım sizin de sorununuz çözülür

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…