wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #11 Çiğköfthe dedi: İyiymiş hocam. Genişletmek için tıkla... Bot kaliteli hocam.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #12 wednesday dedi: Bot kaliteli hocam. Genişletmek için tıkla... Ne botu hocam anlamadım hakarete mi uğradım şimdi.
wednesday dedi: Bot kaliteli hocam. Genişletmek için tıkla... Ne botu hocam anlamadım hakarete mi uğradım şimdi.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #13 Çiğköfthe dedi: Ne botu hocam anlamadım hakarete mi uğradım şimdi. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka yapıyor hocam.
Çiğköfthe dedi: Ne botu hocam anlamadım hakarete mi uğradım şimdi. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka yapıyor hocam.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #14 wednesday dedi: Yapay zeka yapıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bana bot dendi sandım hocam kusura bakmayın.
wednesday dedi: Yapay zeka yapıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bana bot dendi sandım hocam kusura bakmayın.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #15 Çiğköfthe dedi: Bana bot dendi sandım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam.
Çiğköfthe dedi: Bana bot dendi sandım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.889 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Kasım 2023 #16 Kendime avatar yapsaydım güzel olurdu ücretsiz avatar bulabileceğim bir yer var mı böyle yapan kişilerin isimleri vs. olmasını istemiyorum üstünde sadece avatar olacak.
Kendime avatar yapsaydım güzel olurdu ücretsiz avatar bulabileceğim bir yer var mı böyle yapan kişilerin isimleri vs. olmasını istemiyorum üstünde sadece avatar olacak.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 28 Kasım 2023 #17 Şebnem Ferah dedi: Ücretsiz alternatif isteyenler Dezgo.ai'ye bakabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanmasını denedim biraz zor geldi.
Şebnem Ferah dedi: Ücretsiz alternatif isteyenler Dezgo.ai'ye bakabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanmasını denedim biraz zor geldi.
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #18 Midjourney almayı düşünüyordum iyi denk geldi, şuan da Nitro BASIC alırsam Hediye Envanterine düşer mi? Son düzenleme: 29 Kasım 2023
Midjourney almayı düşünüyordum iyi denk geldi, şuan da Nitro BASIC alırsam Hediye Envanterine düşer mi?
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #19 sinyorgma dedi: Midjourney almayı düşünüyordum iyi denk geldi, şu an da Nitro Basic alırsam hediye envanterine düşer mi? Genişletmek için tıkla... Discord nitron varsa çoktan düştü aga. Booslu gerekli sanırım.
sinyorgma dedi: Midjourney almayı düşünüyordum iyi denk geldi, şu an da Nitro Basic alırsam hediye envanterine düşer mi? Genişletmek için tıkla... Discord nitron varsa çoktan düştü aga. Booslu gerekli sanırım.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 29 Kasım 2023 #20 2 haftalık Nitro hediyesi gelmişti, envantere gelmiş MidJourney üyeliği. Aynı kalitede ücretsiz alternatifleri var, para vermek gereksiz geliyor bana ama dursun köşede kullanılır.
2 haftalık Nitro hediyesi gelmişti, envantere gelmiş MidJourney üyeliği. Aynı kalitede ücretsiz alternatifleri var, para vermek gereksiz geliyor bana ama dursun köşede kullanılır.