Discord Nitro 2 kere kullanılır mı?

mayroxoi

Hectopat
Discord'da bazı sunucularda Nitro çekilişleri oluyor, ben kendi hesabımda eskiden Nitro kodu kullanmıştım. O çekilişi kazandığımda Nitro'yu kullabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'da bazı sunucularda Nitro çekilişleri oluyor, ben kendi hesabımda eskiden Nitro kodu kullanmıştım. O çekilişi kazandığımda Nitro'yu kullabiliyor muyum?
Evet, arka arkaya 1 aylık nitrolar ekleyebiliyorsunuz.

Kendileri hediye olarak atıyorsa kullanabilirsin fakat güvenilir bir yerse kullanın öbür türlü hesap yasaklama yiyebiliyor.

Son düzenleme:
Bu tür kişilerden Nitro almayın. Bazen ücretsiz oluyor o zaman alırsınız. Güvenmem hiçbir şekilde. Çalıntı kredi kartlarıyla alıp size veriyorlarsa başınız belaya girer.

Bu tür kişilerden Nitro almayın. Bazen ücretsiz oluyor o zaman alırsınız. Güvenmem hiçbir şekilde. Çalıntı kredi kartlarıyla alıp size veriyorlarsa başınız belaya girer.

Ücretsiz verdiğini 1 kez kullanabiliyorsun 1 hesapta ve bu arada kodu buradan birisi kullanmış ya da bana veren kişi başka birine atmış bunu o kullanmış bu Nitro biraz önce kullanılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…