Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 11 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten Discord Nitro aldım ve sunucuma 2 adet takviye ekledim lakin aklıma bir soru takıldı; 3 ay sonra bu Nitro bittikten sonra (daha yenilemeyi düşünmüyorum) sunucumun takviyesi gider mi?
Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten Discord Nitro aldım ve sunucuma 2 adet takviye ekledim lakin aklıma bir soru takıldı; 3 ay sonra bu Nitro bittikten sonra (daha yenilemeyi düşünmüyorum) sunucumun takviyesi gider mi?
tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #21 FazliBasturk dedi: Ininal sanal karttan haberin yok galiba :| Genişletmek için tıkla... Konu geçmişini okumaya zahmet edersen, cevabını verdim bu sorunun. Artı 0 Eksi
FazliBasturk dedi: Ininal sanal karttan haberin yok galiba :| Genişletmek için tıkla... Konu geçmişini okumaya zahmet edersen, cevabını verdim bu sorunun.
webstupp Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #22 Memyr dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı Artı 0 Eksi
Memyr dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #23 webstupp dedi: Nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı Genişletmek için tıkla... Normalde yok, ben sanal kart açtım yaptım içinde parada yoktu. Artı 0 Eksi
webstupp dedi: Nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı Genişletmek için tıkla... Normalde yok, ben sanal kart açtım yaptım içinde parada yoktu.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #24 webstupp dedi: nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı Genişletmek için tıkla... Benimde yok ben aldım arkadaşlarım da aldı. Artı 0 Eksi
webstupp dedi: nasıl yok kankam inialımda para yokken olmadı Genişletmek için tıkla... Benimde yok ben aldım arkadaşlarım da aldı.