Havuç Yoctopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Merhaba, ben Papara'nin sanal kartıyla Nitro aldım promosyondan ama kartı iptal etsem aboneliğim iptal olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
Merhaba, ben Papara'nin sanal kartıyla Nitro aldım promosyondan ama kartı iptal etsem aboneliğim iptal olur mu?
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #2 Discord para çekemez sonuç olarak bedava nitron olmaz. Aboneliğin bitene kadar kullanabilirsin kısaca.
Discord para çekemez sonuç olarak bedava nitron olmaz. Aboneliğin bitene kadar kullanabilirsin kısaca.
AlbaySIMSEK Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 141 Yer Ortaca, Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Chief Executive Officer 21 Şubat 2022 #3 Abonelik süresi dolduğunda 3 gün daha kullanabilirsiniz. Bu süreçte de discord parayı çekmeye çalışır. Bir farklı senaryo da eğer kartın kapatıldığı tespit edilirse aboneliğiniz 3 gün ek süre olmadan son gününde anında iptal edilir.
Abonelik süresi dolduğunda 3 gün daha kullanabilirsiniz. Bu süreçte de discord parayı çekmeye çalışır. Bir farklı senaryo da eğer kartın kapatıldığı tespit edilirse aboneliğiniz 3 gün ek süre olmadan son gününde anında iptal edilir.